Računovodstvo

NIJE PREPISIVANJE RAČUNA

Stalno dostupni podaci

Dobavljač Vam ne želi isporučiti robu koja Vam je prijeko potrebna jer tvrdi da niste izvršili uplatu? 

Što znače zakonske promjene?

Stupile su na snagu nove zakonske promjene o kojima svi bruje, ali niste sigurni što one znače u Vašem poslovanju?  

Puno pitanja, malo odgovora

Imate puno pitanja, na koje dugo vremena ne dobivate razumljiv odgovor?

Transparentnost

Sa nama dobivate uvid u Vaše računovodstvene podatke u realnom vremenu, tako da u realnom vremenu znate da Vam kupac nije platio posljednje tri narudžbe, a da ste dobavljaču platili prije točno prije tri dana.  

Sažetost

Pratimo zakonske promjene, te ih prevodimo u stvarne situacije. Što one konkretno znače za Vaše poslovanje?  

Sugestija

Za nas niste samo broj ulaznih i izlaznih računa ili broj izvoda i još samo jedan završni račun. Pratimo Vaše poslovanje, te predlažemo poboljšanja specifična za Vašu situaciju.

Raspoloživost

Želimo biti Vaša desna ruka u svijetu financija, na koju se uvijek možete osloniti. To znači da nećete čekati danima na odgovor.  

Popričajmo

Ispričajte nam na koje sve probleme nailazite u Vašem poslovanju, kako bismo mogli obratiti posebnu pažnju na specifičnosti, jer svakom klijentu pristupamo individualno i sa posebnom pažnjom. 

Dogovorimo

Dogovorimo način rada koji najviše odgovara Vašim potrebama. Od načina dostavljanja dokumentacije, međusobne komunikacije, pa do shema knjiženja, organiziranja procesa i optimizacije poslovanja.

Radimo

Dođite do potrebnih financijskih i računovodstvenih informacija kada god Vam zatrebaju, te očekujte da dobijete informaciju o svim zakonskim promjenama koje bi mogle utjecati na Vaše poslovanje. 

Želimo čuti Vaše potrebe i probleme.

Mi smo tu zbog Vas.